torsdag 6 november 2014

Länge sen sist!

Den 28 juli skrev jag senast! Det var ju mer än tre månader sedan - jag skäms och lovar bot och bättring! Här kommer en kort sammanfattning av höstens händelser.

Fanny har tävlat i dragstafett på Solvalla

Och i triathlon med hund

Varit nere i Malmö på invigningen av IPO-VM och visat upp sina dragfärdigheter.

Och varit på landslagsläger i Mora. Här pustar hon ut tillsammans med Satan efter träning

Freja har tävlat i rallylydnad och fått en titel - RLDN!


Och så har vi varit på Silogårdens spårläger som var hur bra som helst men tyvärr har vi inga bilder därifrån...

Barmarks-SM gick i år i Mora och tre Silogårdare deltog; Fanny, Wiper och Dea.

 Andreas och Dea

Madde och Wiper

Varken Dennis eller Fanny var i särskilt god form så vi trodde nog inte att de skulle försvara guldet från förra året - men visst gjorde de det!

Dennis och Fanny

Helgen efter SM for vi ner till Jönköping för Fannys MT. Det kändes lite skakigt, man måste nämligen göra det innan hunden är 4 år och de blir hon ju i december. Man får göra om ett MT om man inte blir godkänd men det ska gå 6 månader emellan så det här var ju verkligen enda chansen! Brorsan Ozzy var också där och han gjorde det jättebra! Jag var verkligen skitnervös men det hade jag inte behövt vara. Fanny var jätteduktig och fick ihop hela 532 poäng! Jag trodde inte det var sant när domarna sa det! Så nu är lillskruttan korad också!

 Kampar med testledaren

Jo men den där konstiga typen kan jag nog leka med!

Vi har även varit i Nybro där Fanny/Dennis och Wiper/Madde tog varsin guldmedalj. Där fick vi även det stora nöjet att träffa syster Fayanne! Det var verkligen länge sedan vi sågs - jätteroligt Lill att ni ville titta förbi!

Passerar mållinjen och ännu en guldmedalj läggs till samlingen

När vi åkte hem från Nybro så fick Fanny följa med Madde och Dennis hem. De skulle tävla i Mullsjö helgen efter så Fanny fick tillbringa veckan i Vikingstad. Det gick ingen direkt nöd på henne när hon fick busa med kompisen Satan och träna med idolen Dennis en vecka! Dragtävlingen gick så klart bra - Fanny och Dennis var ensamma i sin klass så det kunde ju inte bli annat än seger men de hade en fantastisk tid!

En intensiv höst har det varit och nu lovar jag att göra inlägg lite oftare :-)


1 kommentar:

Mona med Frodo sa...

Härligt Bitte! Att du börjar blogga, alltså! Det har gått skamligt lång tid sedan sist... Gratulerat till alla fantastiska resultat har jag väl redan gjort. Ser fram emot att få fler Fanny&Freja-foton framöver! :-)