lördag 15 oktober 2011

Fanny 10 månader!

För ett år sedan blev hon till i Finland! Vi visste att mamma Axi hade börjat löpa någon vecka tidigare och det var en nervös väntan på att få veta om det hade blivit något. Sen följde två månaders ännu nervösare väntan - först på om Axi var dräktig överhuvudtaget, att allt skulle gå bra så klart och sen hur många tikar det skulle bli! Oj, oj, oj, jobbigt var det!

Dagen har mest ägnats åt motion av olika slag. Freja och husse stack iväg tidigt i morse och joggade. Sen tog husse och Fanny en tur till brukshundklubben och Fanny fick springa lite och leka med bollar. När de kom hem satt matte fortfarande i morgonrock och åt frukost!!! Matte gillar låååånga frukostar på helgerna!

På eftermiddagen gick vi en promenad med tjejerna i barockparken, det var en fin höstdag idag!


Freja på sin "hoppa upp sten". Vi brukar säga åt henne att hoppa upp på den så får hon godis. Oftast springer hon i förväg, hoppar självmant upp och tittar förväntansfullt på en.


Den så kallade barockparken - en liten dunge med några dammar på en åker!

Stora Wäsby slott. Visst har det varit pampigt en gång i tiden med den stora stentrappan ner mot parken. Sen drogs järnvägen rakt över och parken glömdes bort.

I skogen, matte väntar med tjejerna medan husse gömmer sig. När matte sen skickade i väg Freja blev Fanny helt galen och mer eller mindre skrek. Om någon hörde henne hade de nog trott att det pågick djurmisshandel i skogen...

Freja i full karriär på jakt efter husse! Det här är nog det roligaste hon vet!

Jag ser dig husse!!!

Lite bus blev det ju också så klart!

Våra underbara, galna hundar!

Vi tycker själva att hon fått lite "kött på benen" , det börjar bli lite mer muskler - eller vad tycker ni?

Nu ska det grillas igen - och dagen till ära kanske det blir några köttbitar i matskålen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis Fanny och övriga F-kullen:) Visst ser hon fin ut lilla Fanny!!

Eva och Figo med morsan Axi och tant Scylla