lördag 1 oktober 2011

På varsitt håll

Idag var det dags för sista kursen i rallylydnad. Som avslutning körde vi en tävling! Det var verkligen jättekul och vilken utmaning! Man kan få Freja att göra precis vad som helst för en godisbit men nu skulle vi köra helt utan godis och matte fick verkligen JOBBA för att få med Freja! Särskilt som den ena kursledaren, som suttit och gossat och matat Freja med korv och annat (han ville för övrigt ta med henne hem eftersom hon är så mysig!) nu skulle agera domare! Freja har ju blivit jättekär i honom och nu fokuserade hon mer på "domaren" än på matte (som ju inte ens gav henne godis... vad är det att bry sig om då?) Jäklar vad matte kämpade, var helt slut efteråt! Vi skrapade i alla fall ihop 75 poäng och är supernöjda! Det har varit en jättebra kurs och matte har fått mersmak!!!

Fina Freja med vårt diplom!


Domarprotokollet! Nästa gång blir det på riktigt.

Fanny och husse skulle egentligen följt med och fotat på kursen innan de gick på födelsedagskalas hos husses syster. Men Fanny blev så galet upphetsad och skällde (i falsett!!!) så det blev inga bilder på Freja och matte...

Fanny gosar med husses mamma


Man ska ha koll i köket!

Tårta!!!

Och jag fick smaka!!!

Varenda tårtmolekyl ska ätas upp...

Vilken utdelning - en bit till!!! (Det här skulle Freja veta...)

Undrar varför det är så många handdukar runt vattenskålen?

Ska vi leka nu? Kom igen då!

Du då? Nehe - trist kalas...


Men där bakom glasrutan finns ju en galen hund!!! (Fanny ser sin spegelbild och blir tokig och skäller som en galning - hon är verkligen i spökåldern nu)

Morgondagen kommer helt att handla om en annan fyrbent kamrat - mattes travhäst! (Ja alltså 20-delen, typ mulen...) Valle springer i Oaksfinalen på Solvalla och kan springa in EN MILJON!!! Matte är skitnervös och kommer inte att kunna sova i natt! Tjejerna är utackorderade till husses syster (Freja) och husses mamma och pappa (Fanny).

Inga kommentarer: