söndag 4 december 2011

Andra advent!


Matte och Fanny har bakat lussekatter idag (Freja var med husse på jobbet). Matte bakade och Fanny övervakade minutiöst det hela - hon är väldigt duktig på sånt! Vi har dessutom klarat av julkortsfotograferingen - kommer snart i en brevlåda nära dig!

Vi har tränat en hel del idag, på morgonen var Fanny för första gången med och sprang en lite längre sträcka - 8 km och hon skötte sig riktigt bra! Husse var nöjd förutom att Fanny ville hålla ett betydligt högre tempo än vad "gubbarna" orkade med...

Vi tog en tur till Rosersbergs slott också och hade tänkt leka lite vid skjutbanan där. Vi har en tanke att man kanske ska vänja Fanny lite vid skott INNAN nyår så att det inte blir hennes första och enda erfarenhet. Dessutom är ju Freja lite skraj efter att en raket smällde av nästan i rumpan henne, så hon är nog ingen bra förebild! Hur som helst så var det ingen som övade på skjutbanan, istället tränade vi inkallning och kampade i parken.

Ikväll har vi ätit spagetti och det är det roligaste som finns att ge till tjejerna - tänk Lady och Lufsen i överljudshastighet.

 Koncentration...

... och sen får man passa fingrarna!

Nu är det dags för en ny arbetsvecka och sen - UTSTÄLLNING! Men den här gången är det ju inte så nervöst eftersom snälla kennelmatte ska visa Fanny! Spännande och kul ska det bli och Fanny är i så bra form som hon kan vara!

1 kommentar:

Mona med Frodo sa...

Duktigt av både Jari och Fanny att springa 8 km! Frodo har aldrig fått prova det men jag betvivlar inte en sekund att han skulle tycka att det var toppenkul!