fredag 23 december 2011

God Jul!

Julstök - svårt att hinna med att blogga! Här kommer i alla fall en liten julhälsning från cirkus Harju! Vi har julfotat tjejerna, en del av er har fått julkort i brevlådan, andra var det meningen att ni skulle få per mail men det misslyckades ju kapitalt!! (Tack Telia för att ni stoppar mail... och tack hotmail för att ni plockar bort bifogade bilder...) Många bilder blev det - inte helt lätt att fota två stirriga hundar och få tomteluvorna att sitta på plats!

Freja är hopplös att fota om man sätter på henne tomtemössa - hon ser sur ut på varenda bild!

Fanny är lite mer photogenique! Hon ser så söt och vän ut på alla foton (men skenet bedrar...)

Okej - inte på alla då kanske

Vi bestämde oss för att det här var årets bild, inte för att den är en bra bild rent fotomässigt, utan för att Fanny ser så härligt glad ut!!! (Freja ser ju däremot helt bedrövad ut men det gjorde hon ju som sagt på alla bilder...)

God Jul!

Julstökat har vi gjort några dagar nu. Vi trodde att det skulle bli cirkus när vi tog in granen - men Fanny brydde sig inte nämnvärt.

Jamen det går väl bra att sova här också!


Matte bakade hundkex åt tjejerna

Busa måste man ju också!!

Vi plockade fram alla julleksaker som Freja fått genom åren, efter tre dagar återstår ungefär 25% av leksakerna! Resten ser ut så här;

En leksak vi däremot inte saknar är en tomte som sa "ho, ho, ho, merry christmas" med metallisk röst om man klämde den på magen. Det var väl kul de första tre gångerna - efter 50 gånger var det ganska irriterande. Fannny slaktade ljudet efter några minuter...

Fanny tar en paus i julstöket i beauceron-style

Nu önskar vi er, kära bloggläsare, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

1 kommentar:

Mona med Frodo sa...

God jul, Jari och Bitte och hundtjejerna! Tack för det fina julkortet som vi har på hedersplats i köket och barnen garvar åt det varenda gång de tittar på Fanny :-)

Fina bilder! Nu närmar sig klockan midnatt och jag har just ställt in en Jansson i ugnen efter att ha "julstökat" (läs: tokstressat) hela dagen. Har ännu inte slagt in ungarnas julklappar och dessutom glömde jag bort att baka nya lussebullar (de första plåtarna åts visst upp...)

Vad groteskt att Fanny slaktar Frejas leksaker som hon samlat på sig genom åren! Som en liten bödel sprider hon dockhuvuden omkring sig.

Vi ställde granen på övervåningen för att inte Frodo ska komma åt den. Gissa vem som har massakrerat några av prydnaderna som hängde i granen? Rena rama turen att han inte drog med hela granen över sig när han slet loss pyntet från grenarna.

God jul! Vi hörs snart.