måndag 21 maj 2012

Kvällsdopp

Usch - vad vi är dåliga på att blogga... Ambitionen från början var ett inlägg om dagen, men det funkar helt enkelt inte. I helgen har vi jobbat mycket hemmavid, oljat trätrallar, sått gräs, tuktat vårt äppelträd, skrapat balkongräcket inför målning m.m. Även ett radhus med en pyttetomt kräver en hel del arbete! Lite hundaktiviteter har det naturligtvis också blivit. Bland annat spårning, utställningsträning (på söndag är det dags!!!) drag med kätting, promenader med klövjeväskor och lite lydnad på det. Ett besök hos mattes mamma hann vi också med - det var ett tag sen sist och vi fick höra att Fanny utvecklats mycket!!! Det är så roligt att höra! I söndags tog vi återigen en promenad i Rosersbergs slottspark, den här gången gick vi en längre promenad längs stranden.

Husse och Fanny i ljuvlig försommargrönska

Matte och Fanny i "Kättils grotta"

En liten paus - Freja passar naturligtvis på att softa medan Fanny kollar ut över vattnet

Idag har det varit rena högsommarvärmen i Stockholm! På eftermiddagspromenaden var Freja så såsig som man någonsin kan bli och när matte försökte lite fot-träning med Fanny så var hon helt okoncentrerad. Vi bestämde att bad var en utmärkt aktivitet ikväll!

Freja simmar i solglittrigt vatten - en underbar kväll!

Fanny jagar efter Freja...

... men Freja är snabb som en vessla om hon sätter den sidan till - vatten är verkligen hennes rätta element!

Freja och en miljon vattendroppar

När vi var på väg tillbaka till bilen tyckte Freja det var en bra idé att rulla på grusvägen...

Alltså fick det bli avspolning med vattenslangen när vi kom hem. Här är två tjejer helt oförstående till varför man inte får komma in när man är dyngblöt - upprörande faktiskt!!!

Inga kommentarer: