söndag 4 mars 2012

Träning

Eftersom Fanny nu är friröntgad så är det slut på sötebrödsdagarna för lilla fröken. Nu börjar husses hårda fysträningsskola - och där DRAR MAN KÄTTING!

Fanny - blivande muskelknutta!

Husse är ordentligt påläst i ämnet, han har pluggat träningsformer, utrustning, belastning, uppvärmning och stretching m.m. Vi har tänkt att hon ska få träna lite drag - hon verkar ju ha en naturlig fallenhet för det ;-) Men som med allt annat ska man naturligtvis skynda långsamt! Korta, korta pass med lätta vikter.

Husse tränar också - och hussegrisen är så klart på plats och vaktar...

Frejas träning har ju varit under all kritik de senaste veckorna. Hon har inte kunnat simma när hon haft ett öppet sår och husse skadade knät för ett tag sen så några joggingturer har det inte heller blivit... Men nu när snön försvunnit så har det blivit några cykelturer i alla fall. Jättebra träning för Freja!

Freja är duktig på kommandona "passera" och "öka" så det går jättebra att cykla med henne

Matte då? Eeeh, nej...

1 kommentar:

Mona med Frodo sa...

Ja, det var verkligen en brutal verklighet som ramlade över Fanny så snart röntgen var avklarad. KÄTTING! Det var värst... Nu måste vi hitta på något för att bräcka er. Tror Frodo ska få dra ett traktordäck kanske. Eller en betongsugga?
Bitte, erkänn att du smygtränar i hemmagymmet så fort Jari tar ut hundarna på joggingrundan!