söndag 15 april 2012

Flocken är fulltalig!

Idag så var det dags att hämta hem Fanny som varit hos kennelmatte, mamma Axi, brorsan Figo och morfars syster Scylla en period på kollo! Oj vad glad Fanny blev när vi kom!!! Vi reagerade båda två direkt på hur hon hade byggt på sig muskler (tyckte vi i alla fall) - åh vad fin hon ser ut i kroppen! Matte hade varit jätteduktig och laddat kamerabatteriet, packat ner kameran - men tyvärr glömt att stoppa batteriet i kameran... Imponerande... Så ni får tyvärr hålla till godo med mobilkamerabilder.

Fanny och Figo

Kennelmatte hade varit ute och lagt spår åt Fanny och Figo. Eftersom Fanny är lite het i spåret och vi fick många bra tips om hur vi ska få ner henne lite.


Fanny spårar fint!

Fanny har hittat en snusdosa med smask!!!

Fanny spårar vidare

Spårslutet!!! Fanny var betydligt lugnare nu än tidigare, så vi bygger definitivt vidare på detta.

Sen var det Figos tur - åh vad duktig han var!!! Han var lite okoncentrerad i början, men det berodde på att Axi och Scylla hade varit med när Eva la hans spår och de hade flängt runt lite i skogen (första gången för Figo med sån distraktion). Men när han kollat runt lite i deras spår så spårade han imponerande duktigt! Så lugnt och koncentrerat - åh vi hoppas att Fanny också kan komma dit!

Här har det precis passerat två andra hundar (som vi såg), Figo kollade noga. Vi passerade senare vägen en gång till och då gick han rakt över de andra hundarnas spår - inget att bry sig om!

Figo har hittat en snusdosa - duktig kille!
 
Här var spårslutet och Figo är överlycklig!
 
Det här är något vi inte riktigt trodde på när Eva berättade - Fanny i närkontakt med en katt utan att vilja DÖDA den!
 
Underbara kennelmatte tyckte att Fanny behövde lite specialträning i kamp och åkte ner ända till Göteborg bara för det!!! Har vi världens bästa uppfödare eller???
 
Den "lilla" utflykten har gett resultat - jäklar vilken kamp!!!


Fanny sög sig fast som en igel i kampskinnet


Fanny busar med Figo! Det har blivit mycket bus med brorsan - förmodligen är det skälet till Fannys snygga figur!


Bus!!!

Efter allt spårande och busande så blir man lite trött!

Nu är vi hemma igen och det känns otroligt bra att ha lillskruttan här igen! 

Eva - Tack och tack och tack!

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart att Fanny oxå kommer att lugna sig i spåret med tanke på hur "galen" Figo var ett tag..och Fanny har näsan nere i spåret HELA tiden och jobbar super duktigt! Hon kommer att bli en riktigt bra spårhund!!
Ang Göteborgs resan så var det värt ALLT! VILKEN TIK DU HAR!!!! fick jag höra flera gånger av Monica som verkligen kan sin sak! SÅ super skoj att få höra det och Fanny, ja herregud jag fick SLÄPA henne av plan efter sista passet hon skulle ha sin "grej"!!! Och de skojiga figgarna stod ju kvar där!!!
En fröjd att se henne inte så konstigt att min rygg tackade för sig:) Tänk att se en sådan utveckling på mindre än 30 minuter!!
Fanny var så duktigt med katterna som ofta kom och strök sig mot henne, de är ju vana vid mina vovvar!!
Figo saknar henne allt! Som de har busat runt här hemma!