lördag 28 april 2012

Utställning

Idag har vi varit i Västerås på utställning! Matte, husse, husses syster och lilla Fanny åkte tidigt på morgonen, vi hade nämligen ett tidigt startnummer och ville vara i god tid så att Fanny skulle hinna lugna ner sig lite. Matte var så klart skitnervös... Kennelmatte kom också för att stötta lite och oj vad Fanny blev glad när hon kom! Hon visade upp hela garnityret i ett brett leende - det händer inte så ofta, bara när hon blir riktigt, riktigt glad!

Fanny fick sitta i ett pinsamt provisorium tills kennelmatte kom med lånebur - men Fanny var lika glad för det!


Sötaste nosen i stan!

Det har gått jättebra i veckan när vi har tränat, men nu funkade ingenting. Matte kände sig inte bekväm med den pyttelilla ringen och vågade inte springa på ordentligt och då började naturligtvis Fanny gå passgång igen... Vi bestämde att kennelmatte skulle visa henne och att vi skulle se på och lära. 

Ett bra exempel på passgång (varför man nu skulle vilja se det...) Nej usch vad dåligt det gick.

Vi har inga bilder från när Eva och Fanny är i ringen, vi valde att filma det istället. Men det gick ju hur bra som helst! Eva visade henne jättefint! Fanny fick CK och blev BIR!!! Fin kritik blev det också;Och så den efterlängtade rosetten!!!

Efteråt tränade vi lite och kennelmatte kom med väldigt mycket bra tips på hur vi ska göra. Nu känns det bra, vi vet vad och hur vi ska träna. Nästa utställning ska vi klara på egen hand!

Tack Eva för att du ställde upp och visade Fanny och för alla goda tips!

4 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS till Fanny's CK och BIR!!!! Och den fina kritiken som hon fick, Fanny är en dröm att visa:)
Ja jag tror att vi "knäckte nöten" nu Bitte!! Ibland tar det en stund att komma på det!
Fanny är hur söt som helst och hon "ler" som sin mamma Axi när hon blir riktigt glad:)

TACK för kaffet och mackan!!!

Kennelmatten

Marie Lindfors sa...

Grattis Fanny. Vilken fin rosett du fick!

Felix sin matmor sa...

Gratulerer! Så morro! Fine Fanny :-) Broder Felix og jeg er stolte av dere!

Mona med Frodo sa...

Grattis till den efterlängtade rosetten! Nu får ni hinna träffa oss innan nästa utställning och berätta vidare vad kennelmatte lärde ut, så att inte unge herr Frodo får för sig att gå passgång, han heller... Vad roligt att ni fick så fina omdömen och utmärkelser!