lördag 26 november 2011

Julförberedelser

Idag har vi pyntat inför första advent! Vi kör lite "Las Vegas-stuk" men i light-variant.

Jul på balkongen

Vi påbörjade även fotograferingen för årets julkort- hm, lite svårare med att få TVÅ hundar att sitta still med tomtemössor på sig. Här kommer ett litet (misslyckat) smakprov!

Skitkul idé matte - verkligen...

Vi tränar också naturligtvis för att få Fanny i topptrim till utställningen, idag fick hon hårdträna på husses sandsäck!

Var det en kamphund vi fick? JÄKLAR vad hon gick loss på säcken!!

Okej - lite mer seriöst då, i veckan har husse tränat hårt på att gå ut ensam med båda tjejerna på promenad - och det har gått jättebra! Freja har till och med kunnat gå framför Fanny!!! Burträningen går också framåt, Fanny går numera självmant in i buren och lägger sig, hon verkar trygg och nöjd med att ligga där!  

I morgon blir det golf för Freja och husse - på första advent!!! Matte skickar med glögg i termos och pepparkakor.2 kommentarer:

Mona med Frodo sa...

Julkortet var ju hysteriskt roligt :-) Freja ser närmast deprimerad ut och Fanny skulle ha sura mungipor om bara hundar KUNDE. På något vis matchar inte era apatiska anti-jul-hundar den där glammiga julbelysningen!

Anonym sa...

Hahaha, julkortet var ju hysteriskt skojigt!!! De ser verkligen deppade ut!! Bra start på min "dag":) Jätte fint julpynt!!
Klart att Fanny är en "kamphund" hehe GOOO Fanny!!
Hmm ska oxå försöka mig på julkorts tagning men det finns inte att jag kan göra det själv...Bra att träningen går så bra!!

Eva