måndag 7 november 2011

På allmän begäran!

Ett blogginlägg!!! Det har varit skralt med den varan på sista tiden - skärpning utlovas!

Vi blev lite inspirerade av brorsan Frodo som fått ett nytt finhalsband så vi rotade runt i hundlådan (den där lådan där det finns typ 20 halsband, 15 koppel och 10 selar som kan vara "bra att ha"...) Där hittade vi ett fint nithalsband som Freja har haft tidigare men som nog passar Fanny bättre!

Snygg tjej! Och lika tuff som brorsan

I helgen bestämde vi oss för att Fanny är stor nu och kan uppföra sig i möblerade rum. Vi tog bort alla valphinder och tog fram mattor som legat undanstoppade tills hon blivit rumsren (vilket hon ju i och för sig varit länge!!!) Nu har hundarna full tillgång till hela huset! Fanny och Freja är mycket nöjda med det!

4 kommentarer:

Mona med Frodo sa...

Men gud, vad fint! Och Fanny är ju en tuff brud så nitar passar henne perfekt. Jag skulle faktiskt tro att det passar bättre på henne än på Freja, som är ...ska vi säga... lite VÄNARE än Fanny? Det var riktigt snyggt med svart, brett halsband på Frodos älsklingssyster! :-)

Anne sa...

Jätte fint halsband den passar
Fanny jätte bra.
Tack för i lördags det var trevligt

Anonym sa...

Jätte tjusigt!! Nu blir Figo verkligen avis! Nåja vi får se om vi hittar något snyggt halsband på mässan!!

Eva

Kerstin sa...

Du får aldrig sluta skriva i din Blogg, hur ska jag då kunna hålla koll på vad ni gör allihopa när vi ringer varandra en gång i halvåret! Alltid roligt att prata med dig och träffas även om det är långt emellan! Kram, kram och host, host från sjuk storasyster.