söndag 5 februari 2012

Back on track

Freja var väldigt låg hela dagen igår också men idag är hon sig själv igen! Däremot är hon uttråkad när hon inte får göra någonting och dessutom skitsur över att ha krage på sig...

Hur kul tror ni att det är att gå med en badring runt halsen!!??

Fanny har börjat fälla ordentligt och matte och husse inser betydelsen av "två gånger om året har man en extra heltäckningsmatta inne"... Varför börjar man fälla när det är 18 minusgrader ute?? Hundlogik... Hur som helst tyckte matte att Fanny skulle ha täcke på sig när det var så kallt och hon börjar bli naken. Det tyckte INTE Fanny. Hon försökte skaka av sig det på hela promenaden. Täcket är egentligen Frejas, men hon går inte en meter med det på sig. Det passade bra på Fanny så hon får ärva det istället.

Snygg är hon i det i alla fall!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, det var en mycket lidande Fanny med täcke!! Morsan Axi fäller hon med- inget underull kvar men hon har inget täcke på sig ute- då springs det och då fryser de inte:) Men det kan vara bra att vänja henne vid det!
Skönt att Freja är piggare! Har oxå en badring men ingen av hundarna har använt den..gillar nog ändå den gamla tratten bäst!

Eva

Mona sa...

Vilka fina kort ni tar nu med den nya kameran! Verkligen roligt att se.

Frodo tycker nog synd om syrran som måste ha på sig ett töntigt täcke som om hon vore en ömtålig småhund. Tur att hon slapp vinterkängor! Men så går det när man får för sig att tappa pälsen mitt i smällkalla vintern.

Anonym sa...

Hon är ju jättefin i täcket! Folke bara ÄLSKAR när man tar fram termotäcket eller reflexvästen :) Hon vänjer sig nog snart. Folke fäller också nu :(

Maria