torsdag 9 februari 2012

Vem kan man lita på?

Idag hade vi tänkt göra ett glatt grattis-på-namnsdagen-Fanny-inlägg, men istället blir det ett besvikelse-inlägg...

I måndags upptäckte vi att en lång tråd hängde löst från Frejas sår. Husse bokade ny tid på Strömsholm, tog ledigt från jobbet och åkte dit på tisdagen. Veterinären tyckte att såret såg jättebra ut och tog bort stygnen. Konstigt tyckte vi (eftersom stygnen skulle tas bort efter 10-14 dagar) men vilka är vi att ifråga sätta det? Man litar ju på veterinärerna! Ikväll ringde husses pappa och sa att hela såret hade spruckit upp...

Jättefint läkt sår?

Usch vad besvikna vi är! I morgon har vi bokat tid hos vår veterinär här i Väsby - förmodligen måste Freja sövas och sys ytterligare en gång... Kan säga att husse förbannar sig själv nu att han inte ifrågasatte veterinärens beslut att ta bort stygnen.

4 kommentarer:

Mona med Frodo sa...

Nämen, fy fasen alltså! Vad förbannad jag blir! Dels lidandet för Freja och att hon ju verkar vara jätterädd för att överhuvudtaget gå till veterinären (de senaste veckorna måste ha varit hemska för henne) och dels hur mycket ni har varit tvungna att ta ledigt och åka så långt. Riktigt, riktigt dåligt!

Anonym sa...

Jaa vad säger man:((( Tyvärr så SKA man inte inte lita blint på vettar/doktorer!
Har varit med om det otaliga ggr man lär sig med tiden att stå på sig men ibland är det inte helt enkelt...Stackars Freja!!

Eva

Felix sin matmor sa...

Huff! Stakkars Freja. Så forferdelig unødvendig! :-(

Marie L sa...

Stor kram till Freja!